Jezik:

Inspiracija

Čemu služi miza? Kje je prostor za hladilnik? Pozabite na samoumevne koncepte vsakdanjosti! Ne pričakujte več enoznačnih odgovorov. Ne zapirajte hladilnika v kuhinjo. Ne bodite prepričani v ravne horizonte. Inovativna sprememba razmišljanja naredi iz običajne mize predmet poželenja in umesti hladilnik tja, kjer so hladne izbranosti najbolj zaželene: na sredino mize, v središče družabnega ali poslovnega prostora, v središče eminentnih protokolarnih soban. Nova spremenljivost je drzen odgovor na vsakdanja vprašanja.

 
 
 

Kako nastane inovacija?

SmarTable je edinstven odgovor na presenetljivo podobne načine uporabe hladilnika:

• več kot 75 odstotkov živil, ki jih hranimo v hladilnikih, je namenjenih takojšnjemu uživanju – brez dodatne toplotne obdelave;
• prebivalci sodobnih bivalnih prostorov si želimo hladilnik čim bližje dnevnemu prostoru;
• večina si želi, da bi bila pot od hladilnika do prostora, kjer obedujemo, čim krajša.

SmarTable: Nov koncept za priročno lepoto: SmarTable je edinstvena kombinacija prestižne mize in integriranega hladilnika.
 
SmarTable je inovativen izdelek, ki je bil prvič predstavljen v oktobru 2005 na "Gorenje Trade Show" v Velenju.
 

Takšni podatki so bili pred leti osnova novega pogleda na hladilno-zamrzovalne aparate Gorenje. Ko se podatki združijo v inovativno interpretacijo, lahko nastane nov koncept uporabne lepote: SmarTable je izvirna kombinacija prestižne mize in vanjo vgrajenega hladilnika.

SmarTable je inovacija, ki je bila prvič predstavljena oktobra 2005 na hišnem sejmu Gorenje Trade Show v Velenju. Je del tedanjega koncepta kuhinje prihodnosti, čigar idejni vodja je Janez Smerdelj, kreativni direktor Gorenje Design Studia. Deli koncepta so avtorsko zaščiteni.